søndag 11. oktober 2009

Uniformen min!!

Ja, her kommer det lenge etterlengtede innlegget om uniformen min!!
Uniformen vår er fra Kugenuma High School. Den har forskjellige uniformer ettersom det er sommer eller vinter. Vinteruniformen har et mørkt rutete skjørt, mens sommeruniformen har et lyseblått rutete skjørt. Det er forresten også et skjørt til, som blir sett på som høst/vår. Det er nesten likt sommerskjørtet. Til uniformene er hvit skjorte obigatorisk, og man må ha mørke strømper. Sløyfe er også obligatorisk. Det er to forskjellige sløyfer også, en for vinter og en for sommer. Man har også en genser eller vest utenpå skjortene sine. Ellers har mange jenter et plagg til også, nemlig truseshorts, eller hva man skal kalle det. Det er en sort liten shorts man har utenpå trusa, sånn at vinden ikke løfter på skjørtet, og man får se trusa di. Det er også veldig praktisk i trapper, eller om man snubler.
Altså, nå er ikke den opprinnelige lengden på skjørtene egnet for trusekikking, men hvem beholder vel den lengden...?


Meg og søsteren min i uniformene våre. Hun med sommer, jeg med vinter. Som dere ser, jeg har opprinnelig lengde på skjørtet, Yoshie har utført div. triks!!


Sløyfa til uniformen. Dette er sløyfa for vinter.

4 kommentarer:

 1. Søte^^

  På det ene bilde fra klasserommet var det noen som hadde enda kortere, men er det lov å gjøre sånne "triks" med uniformen da?

  SvarSlett
 2. Etterlengtede uniform-bilder =O

  skal du trikse med uniformen din? =P

  SvarSlett
 3. Ah, tusen takk!

  Heeh, det er ikke lov til å trikse med uniformen. Det står "Wear your uniform properly" i skolereglemanget, men det er ingen som bryr seg. Altså, i værstefall blir du snakket til av en lærer, og that's it. Selv trikser jeg litt med skjørtelengden ;) (lager et eget innlegg om triksing i morgen. Nå er jeg utslitt!!

  SvarSlett