søndag 15. november 2009

Dagens fangst!

Nyan! Skal jeg fortelle om dagen min!? Okei da!

Jeg sto opp rundt klokken ni, og var utsovet. Sånn, man er trøtt, og vil sove mer, men kroppen er liksom støl, og man sover ikke noe godt, og man blir latfisk om man sover lengre, sånn slapp liksom. Derfor sto jeg opp! Og kledde på meg, og loffet ned. Jeg pleier å spandere på meg vanlige klær og sminke på søndager, ettersom alle dagene ellers går med til skoleuniform og sminkeforbud. Lørdager også, selv om jeg pleier å bruke vanlige klær når jeg kommer hjem, fordi det er kort skoledag. Også, etter en selvsammensatt frokost, bestående av brødskiver (jeg er så facinert av brødskivene vi har! De er liksom så.. Myke, så fluffye, sånn merkelige, på en måte som blir beskrevet som "fuafua" i japan. Funker for meg! Smaker i alle fall godt! n_n

Så, vi dro litt rundt for å gjøre litt minimalistisk shopping. Jeg har fått mastercardet mitt, og tenkte å prøve det, og så ville jeg ha strikkepinner. Så først kjørte jeg og Papa litt rundt omkring, og prøvde å ta ut penger med mastercardet mitt. Men NEIDA! Det går ikke : ( Jeg får virkelig ikke tatt ut penger i japan. Hvorfor ikke!? *sukk* Jeg og Mama diskuterte dette. Det viser seg at det kommer en del randomme og ikke helt snille utenlandske mennesker til japan, derfor har bankene gjort det vanskelig for dem å bruke penger. Ikke at jeg helt ser hvordan det skal hjelpe. Så, her sitter jeg da, med pengeproblemene mine... Men! Jeg fikk shoppet! Mama tok meg meg til et sted med masse forskjellige klær, til helt greie priser i følge henne. Greie!? De er overvennlige! *lene seg frem, overivrig sånn jeg pleier å være, når jeg har noe jeg er skikkelig glad over!* Gjett hva jeg kjøpte meg!?!? Åtte forskjellige plagg, deriblant en fancy skinnjakke, sånn type jeg har hatt lyst på leeeenge, en puseflyffy pels vest, som jeg også har hatt lyst på en stund, men sånne ting er dyrt, hvertfall i norge. Har ikke hatt så masse lyst på det at jeg vil bruke masse penger. Også kjøpte jeg meg fancy hatt, og kjempesøt kjole. Og litt mer! Og gjett hvor mye det kostet meg!!! *hoverende og overlegen stemme* Mwahaha, omgjort til norske kroner, ikke mer en 600 kroner! Hvor mange steder får du skinnjakker for 250 kroner!? Åh, dette var så frydefullt, om dere har råd til å betale så mye for en shoppingtur, ambefaller jeg alle å dra til Japan for å shoppe!
Også.. Jeg prøvde å dra mastercardet mitt, noe som ikke funket! Dette var meget sannsynlig fordi magnetstripa på kortet mitt er svak.. ****... Men, så prøvde jeg da kortet mitt, for dette stedet hadde kortterminal ting, noe som faktisk ikke er så mange steder, i hvertfall ikke i nærområdet mitt. Da funket det! Jeg kan ikke ta ut penger, men jeg kan betale med. Haha. Heldigvis er det terminal ting som tar kort på de tingene jeg er helt avhengi av, som busskort og togbilett (suica). Men likevel, jeg kommer ikke så fryktelig langt uten kontanter... Menmen, nok surving på bank! Jeg har fått nye fancy klær!

Vi fant dessverre ikke strikkepinner, så derfor har jeg fått noen av Mama, samt litt rosa garn. Og vi kommer nok til å prøve å dra til et sted de selger garn neste fridag. Huff, altfor lenge mellom hver gang... *snufs*

Da dro vi hjem, og spiste gooood mat. Misou suppe (det minner litt om buljong, med noe merkelig jeg ikke aner hva er oppi, samt egg og skinke. Innholder varrierer litt. Jeg liker det minst når det er kål oppi, men jeg spiser det da.) og en form for fritert kylling, jeg vet egentlig ikke helt hva det er, men det er godt. Også pizza da. Mini pizza. Den var god, og jeg kan offisielt si at jeg spiser bittelitt paprika uten å klage! Jeg er stolt.

Etter dette, ble det skifting hos hamstrene. Jeg liker det, de er så søte og gossine.Jeg utnyttet sjansen, og tok noen bilder av dem! Og, av en eller annen merkelig grunn, klarte jeg å få masse sagstøv på kinnene og i ansiktet. Mama lo ganske godt, og tørket det vekk med et lommetørkle. Hihi, søtt. Men, de fleste som har sett meg bake, vet at jeg har en merkelig tendens til å få mel i ansiktet, uansett. Og om jeg spiser noe godt, som sjokolade kake eller lignende, får jeg gjerne litt sjokolade i ansiktet. Dette er noe de også ler litt av. Baby, sier de, og gir meg lommetørkler... Haha! n_n

Men, i alle fall, TV'en sto på da vi skiftet hos hamstrene, og plutselig hørte jeg en merkelig kjent sang.. Og så fikk jeg et gledelig sjokk! På TV i japan, går det repriser på D.gray-man, en av mine yndlingsanime serier gjennom tidene! Jeg spratt opp, og satt klistret til skjermen hele episoden. Åh, jeg antar man virkelig ikke vet hvor mye man har savnet en anime før man får en smakebit. Jeg fikk frysninger, og en merkelig trang til å se den på nytt. Jeg ble så glad!

Dagens fangst!

Meron, ene favoritten av hamstrene. Han gjør hele tiden noe morsomt med øynene, så de ser ut som de skal sprette ut av hodet hvert øyeblikk!

Sumomo! Hun sitter alltid stille, og er kjempesøt, derfor lett å ta bilde av. Jeg liker henne.

Og, siden jeg er så glad i sjokolade, kjøpte Papa en liten plate til meg. Legg merke til sarkasmen i ordet liten. Jeg trodde først den inneholdt flere normale sjokolader, men neida, når japser skriver jumbo på pakka, mener de virkelig jumbo!

4 kommentarer:

 1. kjekt å lese bloggen din, skulle ønske eg hadde reist sjølv, når eg hadde sjansen:D
  greitt om eg linkar hertil den frå min blog?

  SvarSlett
 2. Den hamsteren så ikke helt god ut :S
  Kan si gufrid er kliss lik den bare MYE tykkere!!!! klem en tennisball i hamsteren der så er det sånn ca :D
  Endelig fått fulgt opp alle innleggene jeg manglet, morro å lese ^^,
  Veldig lyst til å dra dit jeg å, men det koster penger (a)

  SvarSlett
 3. Ise-fis: Haha, tusen takk! Koselig å få hyggelige tilbakemeldinger n_n Og, bare link i vei alt du vil du! : )

  Haha, jeg vil hilse på gudfrid. Men, det høres ut som du må være forsiktig med maten om jeg skal få møte henne XD

  SvarSlett
 4. Herrefaen... billig billig billig =O

  og jeg digger sprett-ut øyne hamstret villt! =D

  og hvor mange gram var den sjokoladen egentlig >_<

  SvarSlett