onsdag 18. november 2009

Chusha! (sprøyte)

Oh, I just noticed... Jeg har offisielt 60 innlegg på bloggen min! Jeg er stolt. Jeg må gjøre noe fancy når jeg har 100 innleggsjubileum!

Haha, det første jeg må nevne, er den utrolig rare fyren på vei til skolen i dag!!! Han gikk først helt rolig, så halvstoppet han, og rettet ut et skikkelig slag med en tydeligvis usynlig klubbe, noe ala golf eller baseball. Så gjorde han det en gang til, og rett etter å ha langet ut slaget, spurtet han av gårde som han hadde en rakket i ræva. Haha, lenge siden jeg har sett noen ta av så fort, og så randomt! Enten er han veldig lidenskapelig for sporten sin, så han trener på det selv på vei til jobb (eller hvor han nå enn skulle) ellers er det nok noe som ikke sitter helt som det skal i hodet hans. Uansett var det undeholdene. Jeg og Yoshie lo resten av veien til skolen.

Skolen... Åh, ingen dager så kjedelige som onsdager. Jeg forstår dem ikke særlig, og tilogmed engelsk var utfordrene i dag. Men, jeg overlevde da. Jeg hadde heldigvis smakfull lunsj. Lunsjen er virkelig det jeg ser mest frem til i løpet av en dag. Jeg blir så glad. I dag hadde jeg ikke tradisjonell bento (matboks med 50% ris, litt egg, og kjøtt), men et horn med egg, kyllig og noe annet godt. Det hele var pakket inn i en utrolig søt pose. Jeg blir glad av at maten min er så søt. Når jeg drar tilbake til Norge, kommer jeg til å anstrenge meg for like søte matpakker.

Jeg har også gjort en aldri så liten observasjon i dag, sånn rusling rundt ellers. Jeg har tenkt på det flere ganger, og i dag nevner jeg det. Jeg er så fasinert av japanerenes bruk av paraplyer! Alle har paraplyer! Med seg hele tiden, og de sykler tilogmed med en hånd, bare for å holde paraplyen med den andre. Det er utrolig fancy! De har også egne paraply manerer, som når man skal passere hverandre og sånn, og passe på å ta på spesialtilpassede plastikposer man får ved inngangen til en butikk, sånn at det ikke blir vann inne. Det er morro. Og alle klasserommene på skolen har egene paraplyholdere, sånn at man kan sette dem fra seg på et sted det ikke gjør noe at det blir vått.

Åh! Skolen vår er faktisk ikke så kald. På morgenen er den veldig kald, men i motsetning til Norske skoler, har de råd til å fyre! Derfor løp en av elevene ned og sa i fra til en noen (aner ikke hvem!) og noen satte på varme i rommet. Vi har visst aircondition på sommeren også! Det var en hyggelig lettelse!! n_n

Og, da vi kom hjem i dag, ble vi plukket opp på bussholderplassen av Mama. Så fikk jeg en maske, sånn hospital maske, og så dro vi for å ta sprøyte. Jeg har omsider fått influensa vaksina mi! Ikke noe nassenøff på meg nå nei!! Det gjorde faktisk ikke vondt. Jeg har kommet helt over sprøyteskrekken min, men det er fortsatt ikke noe man ser frem til. Eller, jeg så frem til hepatitt sprøytene mine, fordi de fikk meg til Japan. Og det var et lite kick at det ikke gjorde vondt. Men nå er det bare noe som må gjøres. Det var litt kronglete, å drive å dra opp ermer på uniform og skjorte i alle retninger, men det gikk da. Men jeg ble kald på armen, fordi jeg blødde en del etter å ha tatt den, og jeg må jo ikke få blod på uniformskjorta mi! Så, jeg ble da gående med en bomullsdott på armen. Nå er det bra igjen, bare litt tungt i armen, og i morgen kommer det til å gjøre vondt, og være støl. Jeg håper ikke jeg får feber... : 3

Men, jeg blir ihvertfall ikke syk! Det er positivt! n_n

3 kommentarer:

 1. Du må lage header, Marion :)

  SvarSlett
 2. haha! Så gøy å lese om skolen din! Kjenner meg igjen i mye av det! Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. Haha, jammen det er vanskelig å lage header. Jeg forstår ikke blogspot x) Men blogg.no liker ikke japan, så jeg er tvunget til å være her!!

  Andrea: Haha, virkelig? Så kult!! Gøy å høre!

  SvarSlett