mandag 28. desember 2009

Kamakura og Purikura!

I dag har jeg vært ute med venner! Ja, jeg og ei jente fra skolen, Lisa, dro til Kamakura. Kamakura er et ganske tradisjonelt sted i Japan, som drar til seg mange turister. Derfor så jeg forholdsvis mange utledninger i dag, og det var egentlig.. Ja, litt befriende! Morro at selv jeg begynner å stirre på utledninger, men det er en kjærkommen avveksling fra alle de brun-svarte øynene og mørke - guloransje hårfrisyrene (sistnevnte pga bleking... Haha.)

Vi møtte også to av vennene hennes, som ikke går på skolen vår lengre, men like fullt ble med oss, og er gode venner av Lisa. Lisa snakker ganske bra engelsk, for hun har vært litt forskjellige steder, deriblant oppholdt seg i både amerika og england over lengre tid. Så hun fungerte som oversetter de gangene jeg ikke skjønte noe, og ellers gikk det på japansk. Veldig hyggelig! Men siden vi kom oss avgårde så sent på dagen, ble det liksom ikke så mye til besøk av turiststeder. Litt knasking av japanske søtsaker og ellers vindusshoppet vi litt på alle de søte og merkelige tradisjonelle japanske tingene. Kjempefancy egentlig.

Det ble mye skravling og vennene til Lisa kalte meg kawaii hele tiden. Først og fremst da de så meg første gangen, og minst fem ganger hver seg i løpet av introduksjonen. Så kawaii'et de meg helt randomt ellers, som da jeg lagde en pipelyd fordi jeg holdte på å snuble, eller da jeg nøs, eller da jeg snudde meg for å se om de gikk bak oss. Haha. Facinerende. Og før vi skilte lag og dro hjem hvert til vårt, sa hun ene til meg at hun ikke trodde hun hadde sett et så flott menneske før. Haha, i tillegg til å synes jeg var søt, mente hun jeg oppførte meg så pent og hyggelig, litt lady-like. Det var utrolig genialt å høre! Men man blir ofte litt roligere når man ikke kan utrykke seg 100% pga språkmangel. Ja, det er vanskelig! Mitt største problem. Jeg får ikke snakket så mye som jeg gjør i Norge... Men! Jeg må fortsette å jobbe med japansken, så ordner det seg! Yay me.

Og så tok vi selvfølgelig Purikura bilder... Haha, de japanske jentene elsker virkelig dette, og jeg er i ferd med å rives med på bølgen...


Alle sammen, fra venstre: Miki, Miho, Marion og Lisa.
På noen av disse bildene er jeg så fasinert av hvor røde
roser jeg har i kinnene!!!


En gang til, i samme rekkefølge. Og teksten på bildet sier faktisk "Marion er søt".

Og meg og Lisa.

En gang til!

Yep.

4 kommentarer:

 1. Takk! Vi dekorerte dem selv, er de ikke søte? n_n

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder da! Sikkert moro å dekorere dem selv.

  SvarSlett
 3. KYAAAAAAAAA


  KAWAII !!!!!!!

  DU SER SKUMMELT UT SOM EN JAPANESER ! ^__^

  SvarSlett