tirsdag 1. desember 2009

1 Desember i Japan!

Flinke fliiiinke flinke menneskene! Folk kommenterer jo! Jeg blir glad, det lyser opp dagen min!! (Eller kvelden, ettersom det egentlig er på kvelden jeg blogger og sjekker den.. Men for folk i Norge er det jo fortsatt dagen da.. Så, egentlig begge deler...)

Og, til dagen min. Joda, den var interessant nok til at jeg vil dele den med dere! Hva som skjedde? Hmm, ikke så utrolig mye ut over det vanlige, men den var hyggelig, på en hyper måte. I dag var bare senga mi varm, og jeg var faktisk ikke så trøtt. Jeg klarte å dra meg ut av senga, og spiste cream stew, og drakk en kopp med varm milk tea (elsker det!!!). Jeg fikk også dratt meg opp på rommet mitt igjen, men brukte ti min på å dra på meg skoleskjorta, men den var så kald at jeg måtte ligge under dyna for å få den varm. Huff, det er ikke greit! Men, jeg fikk da ordnet meg. Det er så lite styr med luggen min etter at jeg tok rett permanent, jeg er avhengi! Jeg satte det opp i en fin, høy hestehale, og danderte den med en hvit sløyfe. Fint vær var det i dag også, og jeg har begynt å gi de sorte skoene mine en sjanse til. Jeg har satt på gnagsår plaster på innsiden av skoen, sånn på hæla, så det blir munnkurv på de ellers bitende skoene. Men, de har fortsatt misforstått veldig. De skjønner simpelthen ikke det at det er de som skal føye seg etter bena mine, ikke forme bena mine etter seg selv. Så, jeg har vondt i storetåa på høyre benet. Den har jeg forresten litt vondt i ellers også, men ikke sånn hele tiden. Lurer på hvorfor! Men, jeg overlever da. Jeg gir ikke opp, spesielt nå når jeg ikke får gnagsår lengre, mwahaha!

Men, jeg skulle ikke skrive om skoene mine.. Vi hadde en forholdsvis kjedelig dag, tilogmed OCI var kjedelig. JEg sovnet massssse i timen, og bråvåknet flere ganger, fordi jeg trodde læreren hadde spurt meg om noe, fordi det var så stille. Men nei, han bare tar seg et minutt eller to med stillhet rett som det er. Det er facinerende dette med japaneserenes evne til å sette seg på en buss, et tog eller skolen, og sovne i løpet av et minutt.. Det morsomste er at jeg er i ferd med å utvikle den på skolen. Veldig praktisk de timene man ikke skjønner noe, og er meeeegasliten. Bare litt dumt at det er noe jeg kanskje tar med meg tilbake til Norge...

Men, friminuttene var hyggelige. I det første, sa Risako navnet mitt, og jeg snudde meg, og hun sa "aaah", og fikk meg til å åpne munnen. Så dyttet hun et godteri inn i munnen min, og smilte fornøyd. Hmm. Det var noe sprøtt, sjokolade aktig, med søt jordbærsmak. Nammenam på en veldig rar måte. Jeg fikk flere sånne i løpet av dagen. Og Tomoyo kom også innom. De er meget fornøyde med meg, for de viste meg bilder av noen utrolig fancye japanesere, sånn type kjendiser, med visual kei stil. For de som ikke vet hva dette er, er det en spesiell stil forbundet mye med musikk i Japan. Jeg liker den kjempegodt, og de syns det var så morro at jeg likte det samme som dem. Ellers var Tomoyo kjempemorro, eller ikke... Jeg er ikke så veldig glad i å bli glodd skikkelig på, sånn stirring, og det har hun funnet ut av, og utnytter dette. Risako fant ut av at jeg er kilen, og midt i timen poket hun meg i siden, og for de som har gjort dette på meg før... Jepp, jeg hopper skikkelig, rett i ryggen som om noen skulle ha limt fast en planke der. Og, hun lo så hun holdte på å dette av stolen! Og, Mika fortalte henne at jeg er helt ubeskrivelig kilen på halsen, om du gjør det riktig. Og, det klarte Risako! Så, jeg er nå et offer for kiling og skjørteløft. Haha.

Lunsjen kom også fort. Jeg hadde tidenes beste lunsj, med curry ris, noe kyllinggreier, egg med ost, skinke og krem, og en liten brownie. Åh, jeg ville ha mer, til tross for at magen var full. Og jeg ble rastløs, og tenkte jeg skulle skifte til gymmen rimelig fort. For de som har fulgt med lenge nok, vet man at vi ikke har garderober, men skifter i klasserommet. Og, alle er sjenerte, og guttene blir jaget ut før man skifter. Men, jeg har jo konkludert med at med alle de skiftetriksene de japanske jentene prakker på meg, kan man ikke se noe hud, og det er derfor trygt å skifte. Så, jeg startet med dette, selv med noen gutter igjen i klasserommet. Sari, venninnen min, fikk latterkrampe, og ble litt ille berørt stakkar, men heldigvis ble jeg raskt fulgt opp av andre utålmodige jenter. Også spilte vi tennis! Tennis er da offisielt en av mine nye favorittsporter, sånn bortsett fra at jeg hverken kan eller skjønner reglene, og at jeg slår for hardt og skrått til å kunne gjøre meg særlig utmerket. Men gøy er det! Jeg ble også spionert på av andre elever. Tennisbana ligger til på den måten at alle klasserommene har utsikt til tennisbana... Jeg vet ikke om jeg liker det, menmen... Jeg overlevde da, og fikk høre at jeg gjorde det rimelig bra, selv om jeg slo litt hard og skeivt. Jeg har en sterk backhand, mens forhanden min er... merkelig... De få gangene jeg treffer ballen (ballen har en tendens til å skvette unna rekkerten min, så jeg på en eller annen merkelig måte klarer å slå til ballen med foten min i stedet...), slår jeg rett og slett rart, og farlig. Jeg har holdt på å skyte ned tre jenter i dag... x3

Men, så skulle vi inn igjen... I løpet av gymtimen hadde jeg vært rampete, og sneket meg innpå diverse av venninnene mine, og poket dem i siden, type kile. Haha. Like fornøyelig hver gang. Så, jeg prøvde det en gang til på Risako, på vei opp trappa, og hun fant ut at hun skulle hevne seg. Det ble litt løping rundt om kring, til Risako fikk tak i meg, og kilte meg på halsen, så jeg falt i bakken, og var helt i hennes nåde. Haha, skal si vi fikk mye oppmerksomhet... Men det var gøy! Og jeg fikk ut litt hyperhet!

Og, så er det dette med skifting da.. Jeg har omsider gått over til strømpebukse, (noe som egentlig ikke er særlig populært, og de japanske jentene syns ikke dette er pent.. Men, på meg er det greit! Alle sier det er skikkelig søtt, og at jeg har så fine ben! Ikke værst, eller hva?) og det er upraktisk med de vanlige triksene for skifting når man bruker det. Så, siden jeg sto gjemt bak noen pulter, og ikke kunne sees av noen utenfor klasserommet, dro jeg likesågodt av meg buksa, og sto i trusa og gymoverdelen.. Dette fikk alle jentene til å se på meg, kommentere og le skikkelig av den merkelige utvekslingsstudenten som ikke er sjenert i det heletatt. Etterpå diskurerte de bare at trusa mi var søt, haha. Men, jeg syns virkelig ikke det er så ille. Altså, alle sammen har da vel sett en truse før!?
Så, sånn gikk det med den saken. HAhah.

Og, en ting til... Vi snakket med noen av jentene fra skolen via et vindu i dag, sånn på samme høyde som oss. Så kommenterte den ene jenta noe jeg ikke helt fikk med meg, og etter bevegelsene hun gjorde med hendene, fikk jeg intrykk av at det var et eller annet med enten BH'en og puppene mine, eller halsen min... Jeg skjønte ingenting, og skyndte meg å rette på BH'en, sånn i tilfelle, men alt var som det skulle. Og jeg ble forvirret da de sa "søtt" og at det var stilig, og alle bare smilte. Så, jeg trodde kanskje de syntes BH'en min var søt, noe som hadde vært merkelig. Greit nok, man så fargen så vidt det var gjennom t-skjorta, men ikke nok til å synes den var søt... Haha, jeg er så glad jeg ikke sa noe om hva jeg trodde, for i kveld innså jeg at det er faktumet at navnet mitt står i alfabetet og ikke japanske tegn på t-skjorta mi som de syntes var søtt.. Hahah, ikke greit altså!

Ellers var jeg sen hjem, fordi det viste seg at lærerene hadde funnet ettellerannet med gul røyk i et beger på guttedoen, og dette tok de ille opp. Så, de brukte en halvtime etter egentlig skoleslutt, på å fortelle hvor alvorlig det var... Okai, slemt gjort! Jeg ville hjem! Og, jeg kom meg da hjem også. Heldigvis. Og i dag hadde vi halvgod mat. Mini pizza, som var kjempegodt, misou suppe med masse grønnsaker (ikke fullt så godt... *kremt*) og en kylllinggreie som smakte godt, men hadde noe gress på seg som smakte rart. Haha.

Ellers! Mama har laget julekalender til meg og Yoshie! Hun likte ikke de få kalenderene man kan få kjøpt her i Japan, og lage derfor til oss, med masse godteri. Papa hjalp også til. I morgen skal jeg legge ut bilde!
I dag fikk jeg en liten, rund sjokolade, lurer på hva jeg får i morgen n_n

God første desember til alle Norskinger og hva ellers som tilfeldigvis måtte komme seg inn på bloggen min!

9 kommentarer:

 1. Eg blir litt forvirra av så mange japanske namn, kven var Tomoyo igjen?
  (ikkje le om det er heilt åpenlyst, eller, berre le, du)

  SvarSlett
 2. shit, sjekk den kule tida då^ Heilt tilfeldig, til og med. Og i tillegg var månen så fin i dag:D

  SvarSlett
 3. Spille tennis til sommeren

  SvarSlett
 4. Høres artig ut i japan daa, misunner deg nesten litt :D

  SvarSlett
 5. Blir helt matt slik du skriver. ARTIG. Gleder meg til å lese....klem til deg fra mamma

  SvarSlett
 6. Høres ut som en artig dag, må jo være knall å bli fora med godteri ^^,
  / Daniel

  SvarSlett
 7. Isefis: Haha, Tomoyo er en venninne fra et annet Homeroom! Og, haha! Knalletiden! x)

  Pappa: Gjerne! Jeg vil spille tennis! Har vi tennis i lillehammer?

  Malenesensei: HAha, det kan du trygt si. Vi gjør så mye forskjellig hele tiden, noen ganger føles det ut som jeg ikke har tid til å puste!

  Mamma: Takk! Jeg gjør mitt beste! : )

  Emilie & Daniel: Haha, ja, Japan er digg, og, alle er så snille mot meg. Jeg står i fare for å bli feit! (Okei, overdrivelse, men, likevel, jeg må være forsiktig! x3)

  SvarSlett