søndag 6. desember 2009

Hæææ? Puddingballong!?

Haha, jeg tror standarsetningen "Åh, jeg er sliten" kommer til å bli fast åpningssekvens på bloggen min.. Men, jeg er alltid sliten! Haha. Jeg vil egentlig bare klemme på puta mi og sove akkurat nå, men det var en fancy dag, så jeg må fortelle om den!!!!

Jaaa, søndag i dag. Jeg elsker søndagene skikkelig masse. Eneste triste med dem, er at det er på'n igjen i morgen. Og det eneste som er fælt med det, er at jeg må opp tidlig. Jeg har ikke egentlig så mye i mot skolen, det er forholdsvis hyggelig, faktisk. Selv om jeg blir litt lei av de fagene jeg ikke forstår. Og det har en tendens til å bli kaldt! Og, i dag dro vi på shopping for å gjøre litt med den saken. Som jeg fortalte i går, har de fleste japsejentene små tepper på skolen, og i dag har jeg kjøpt eget! Jeg fant et kjempemykt et, som hadde sånn søt, varm pus. Men, for det første tror jeg hårene hadde smittet av på uniformen.. Og for det andre.. Det var carebear.. Neitakk! Og selvfølgelig diverse fra disney, men jeg vil ikke ha disney! Så, jeg fant et søtt og mykt et fra en japansk karakter, som ikke er like ille som disney. Den heter Rirakuma, og navnet er sammensatt av det engelske ordet Relax (men siden de ikke har L i Japan, skriver de det med R.) og det japanske ordet for bjørn, altså "kuma". Det er søtt n_n Og, siden jeg skal ha det med meg hjem igjen, kan jeg likesågodt satse på noe japansk noe!!


Teppet mitt! Jaa, bilde er feil vei, det er teppet og : (

Ellers kjøpte vi skolekåpe til meg! Det blir kaldere ute, selv om vi ikke får snø, og da må jeg ha kåpe. Jeg var litt stressa med det, for kåpene til skolen min er megadyre, da snakker vi rundt en tusenlapp for ei marineblå kåpe.. Men! Mama snakket med læreren min, og det viste seg at de aksepterer de som er helt like, bare de har knappene til skolen vår! Men, siden knappene koster 50 kroner per stykk og jeg må ha seks stykker, gidder vi ikke gjøre noe med det før noen eventuelt legger merke til det. Haha. Så, jeg kan offisielt være varm hele tiden. Fiint!

Og, vi kjøpte tilfeldigvis nye slipperser, eller tøfler, eller.. Innesko! For, de andre jeg hadde, var liksom litt utgåtte og ødelagte, fordi jeg hele tiden klarte å snuble med dem i trappa. Mama ble hele tiden bekymret, og bestemte at jeg måtte ha nye. Så, etter litt nøling og bestemmelsestagning, valgte jeg et par ubersøte frosker, som er kjempekoselige å ha på bena. Varme er de også!


Sandra, jeg håper du leser bloggen min!! Er de ikke søte!?

Jeg klarte forresten å overtale Mama til å lage vårruller til meg til middag. Jeg elsker dem, og orket enkli ikke mer, men jeg fikk tilbud om pudding, og, det er veldig godt og mildt etter sterke vårruller. Så, jeg takket ja. Etter en liten stund fikk jeg en tallerken med en hvit ballong på. Den så ut som en vannballong! Og, Mama sa det var pudding. Jeg så dumt på den vel og lenge, helt til Mama rakte meg en tannpirker, og sa jeg skule poke den. Og, jeg gjorde det, og ballongen sprakk, og etterlot seg en puddingkule. Mama fikk latterkrampe under prosessen med å skjønne den puddingtingen, og jeg tror jeg må ha sett rimelig dum ut, men jeg er ikke vant til å se pudding i vannballong format!!!! Den smakte godt : 3

Mine elskede vårruller!!

Puddingballong!?

Haha, jeg er trøtt, så gjett hva neste setningen kommer til å bli? Jeg legger meg, natta! n_n


Bare for å brife sånn på slutten....


JEG HAR VERDENS KULESTE ØREPROPPER!

7 kommentarer:

 1. Råfine ørepropper! Fint pledd, skulle hatt det i Norge og :D

  SvarSlett
 2. hadde mama lagd pudding inne i en ballong? :O sånn type fylt med ballong med pudding og lakt på talerknen din? det er egentlig skikkelig kult :P

  SvarSlett
 3. jeg leser bloggen din :3 aww, så utrolig søte frosketøffler! *kidnappe* :3

  SvarSlett
 4. Malene-sensei: Uberpraktisk! Og så søte de er n_n Og, jeg vet!! Jeg elsker dem! Det sto mellom de eller muffins ørepropper : 3

  Kristian: Haha, det spurte jeg og om, men det var litt for vanskelig. Man kan faktisk kjøpe puddingballonger i japan!! Det er WIN!

  Sandra: Haha, ubert! De er kjempegode!! n_n

  SvarSlett
 5. What? :O kan man kjøpe sånne på butikken? :O så utrolig fancy! :D jeg vil å ha pudding ballong! :P

  SvarSlett
 6. Jeg vil også ha pudding ballong, det hørtes utrolig fansy ut ^^,
  carebear er jo tøffe da :P Kule spøkelser, kommer til å bli veldig fult i baggen din på tur hjem tror jeg :P
  Har forresten lagt ut bilder av dyrene til meg og Thea hvis du ville se ;)

  SvarSlett
 7. Your head is nao hunted house... enjoy!

  Uhm, jeg hadde også vært litt skeptisk til kondomen med pudding i...

  SvarSlett