tirsdag 15. desember 2009

Jordskjelv!!!!

Ja, i dag er det to blogginnlegg på rad! Nyt luksusen så lenge det varer!

Jeg kan informere om at lunsjen ble inntatt på et sted like i nærheten som heter Coco's. Slagordet til resturanten er "We're cooking for Coco's" Veldig vinnende etter min mening. Og, de har veldig god mat. Femte gangen eller noe sånt jeg spiser der. Vi måtte vente en stund da, for venninnen til Mama og datteren hennes var litt sene, men det var hyggelig da de kom. Momona, datteren, er kjempehyggelig. Moren også, selv om de snakker veldig mye og fort, haha. Men, vi bestilte da. Jeg spiste en form for.. jeg vet ikke hva det er, men det har sånn litt taco følelse over seg. Litt crispy lefse, med lettere sterkt kjøtt, dressing og grønnsaker. Ja, grønnsaker! Utrolig nok gumlet jeg i meg disse, og, til alles informasjon, de inneholdt paprika og LØK. Jeg har spist det, og syntes det var godt. Jeg er utrolig! Og stolt, så det burde alle andre være også! n_n Jeg liker fortsatt ikke smaken av det alene, men, jeg er jo på vei, kanskje? Og, til dessert fikk jeg noe litt crossaint aktig, med iskrem, krem og sirup. Det smakte HERLIG! Jeg skal offisielt spise det MYE oftere. Nammenam.

Jeg har forøvrig uttrykt et ønske om å dra til Akihabara, Japans anime, elektronikk og nerde-hovedstad. Det er en gate i Tokyo, som har alt mulig av elektronikk, og det aller meste kan prutes på. Du finner nok mest sannsynlig også alt innenfor anime og manga her også, og maidcafè'er. Det er ikke alle som vet hva det er, så jeg kan forklare. Se for deg en standar cafè i Norge.. Pynt den opp, og gjør intriøret litt mer fancy, og legg til søte servitriser, i korte, blondete hushjelp antrekk. Ja, der har du maidcafè. Det er vanlig at maidene sier "Velkommen hjem" til folk som kommer innom, og kaller folk for "My lady" eller "My lord". Jeg vil veldig gjerne dra til en sånn en, så om jeg så må dra dit alene, skal jeg gjøre det! Men, problemet mitt er... Når jeg sier det, ser de fleste sånn halvrart på meg, fordi de vil ikke egentlig dra til Akihabara. Det er liksom litt sært, syns de, men, jeg skal gjøre et forsøk til på skolen, hvis ikke må familien min, til sin motvilje, dra meg med XD Haha, stakkar...

Ellers, det har vært jordskjelv i dag!!! Jeg skatt når Mama fortalte det. Hun snudde seg brått mot meg, og sa "jordskjelv" Jeg så forskrekket opp på henne, og hun sa "merker du det?", og jeg sa "Hæ? Nå?" Men, hun hadde rett. Vannet i koppen min ristet, og det gjorde julepunten vår også. Så, det var et bittelite et, men Mama er følsom for sånt. Så det, da har jeg opplevd jordskjelv også!

Og, jeg fikk en telefon fra det japanske selskapet mitt i dag, JYDA. På fredag skal jeg inn til Tokyo igjen, og der skal jeg møte med Seki-san, Rasmus, han andre jeg dro fra Norge med, og om jeg ikke tok helt feil, en svensk gutt. Altså, kan hende jeg tar helt feil, men jeg tror ikke det, haha. Så, vi får se hvordan det går, men jeg regner med at jeg husker deler av stedene det gikk galt for meg sist, og ellers får jeg med nøyaktige vei-beskrivelser. Jeg trooooor det skal gå bra, og hvis dere ikke får noen blogginnlegg på en stund, betyr det bare at jeg har gått meg litt bort, men jeg tror det skal bra. Ellers imponerte jeg visst folka med å holde en samtale på japansk flytende via telefon. Jeg blir glad!

Forøvrig, i morgen skal jeg på japansk leksjon igjen, men i morgen er det ikke studier, men party på skjemaet! Så, jeg tar med litt kaker dit og, også skal jeg synge den norske versjonen av Jinglebells, altså Bjelleklang.. Haha, jeg ser ikke akkurat frem til den delen, men jeg måtte visst presentere noe... Og, det holdt ikke med cookiene, sa Mama. Men, sangen er norsk, så jeg kan synge så galt som jeg vil, forøvrig er det ikke mine ører det er synd på, men dem som må høre på meg, haha. Stakkar.

Men det var det fra Japan for denne gang, jeg skal på badet!!!

4 kommentarer:

 1. Stilig, men merket ikke noe til det skjelvet selv.

  Jeg viste ikke at du også skulle komme, men burde vel ha gjetta det. Hun dama fra explorius skal faktisk innom skolen/ klassen min på fredag også... Det kan bli litt artig :P

  SvarSlett
 2. Den der tingen på A hørtes ut som ei kul gate! :D

  SvarSlett
 3. Prøv å få med den hu otaku jenta på tur =O

  SvarSlett
 4. Rasmus: Haha, kanskje det var et lokalt et.
  Alle skal dit! Eller, nesten alle. Du, jeg, Emma og Ellen! Jeg gleder meg litt, selv om jeg tror norsk kan bli et sjokk...!

  Malene-sensei: Haha, definitivt, jeg skal dit!

  Snod: Ummm, vi er ikke så på bølgelengde ennå ^^"

  SvarSlett