torsdag 22. april 2010

Torsdag 22.4.2010

Åh, i dag var det fælt å stå opp! Senga her, den er egentlig ganske hard. Se for deg en vanlig plankeseng, med 5cm tykk madrass, og ellers vanlig dyne, og puta jeg hadde med fra Norge. Så, hard. Men av en eller annen merkelig grunn, elsker jeg den. Jeg sover så utrolig godt. Jeg lurer på om det er fordi jeg slapper av så godt her, eller om det er fordi senga er så god. Aner ikke, men komfortabel er den!

Til frokost, lagde Mama pizza-toast til oss. Og fikset cornflakes. Hun er fan av skikkelig frokost, og til tross for at jeg ikke er noe flink til å spise frokost, må jeg si at jeg ikke har så mye i mot å spise når jeg får servert et skikkelig måltid. Det er så hyggelig! I tillegg fikser hun niste til meg hver dag, som alltid smaker like godt. Den er som regel pakket inn i et tørkle (bandana/skaut, alt ettersom), og innimellom får jeg dessert. Som i dag, f.eks. fikk jeg jordbær! Jeg kommer til å bli utrolig bortskjemt innen jeg kommer tilbake til Norge, tror jeg. Haha.

I dag var forresten kaldt. I det siste har det vært kaldt. Eller. I går var det type 25 grader ute, og for varmt til å bruke jakka til skoleuniformen. Men i dag var det 12 grader, og sprutregn. Åh, jeg liker ikke temperatursvigningene! Spådd kaldt i morgen også... Sa vi strømpebukse? Definitivt.

Jeg kan også melde ifra om at popularitetsgraden min på skolen har økt drastisk i det siste! (Jeg burde vel ikke si noe om det, da synker den sikkert igjen....) Jeg blir alltid møtt med masse "Hei!" "Marion!" og alt mulig i løpet av en dag, og hvorenn jeg går. Det er litt trivelig, og jeg tror egentlig det kommer av at jeg har blitt flinkere i japansk. Folk syns det er gøy å snakke til meg, nå som jeg kan å snakke, og... Ja, jeg forstår det ikke helt, men setter veldig pris på det! Folk er så søte og snille... Tilogmed guttene snakker til meg! Åh, jeg blir så glad av det! Tre måneder før jeg drar hjem, og akkurat nå er det morsomst å være utvekslingsstudent. Jeg tror egentlig det er sånn for de fleste. Mest siden man ikke kan noe særlig i begynnelsen! Men, familiebytte var utrolig bra for meg, og jeg gleder meg stort til den siste tiden! Yay!

Og, jeg har innsett en ting. Nå har jeg vært i Japan over lengre tid, og ting som ikke er normalt i Norge, har blitt normalt for meg. Er det ting du lurer på, eller skulle ønske jeg kunne blogget om, legg inn en kommentar! Så skal jeg blogge om det!!!!

1 kommentar:

  1. kan du skrive om vaner og tradisjoner?
    er det vanelig at japaneserene driver så mye på kjøkkenet og lager mat???
    det er ganske forksjellig fra norge =)

    SvarSlett