mandag 12. april 2010

Gårsdagens innlegg, pga kranglete nettverk! x)

Dagen i dag! Åh, jeg elsker søndager. Og jeg har funnet ut av at jeg liker søndager hos denne familien mye bedre enn det jeg gjorde hos den første familien min, for her slapper man virkelig av!

I går var jeg først på skolen. Faktisk ingen timer! Vi hadde selvintroduksjon for den nye klassen, etterfulgt av valg av div. representanter for og i klassen (noe som hovedsakelig ble bestemt via stein, saks papir!), og etter det, så ble det valgt ut par som skal dra til Yokohama senere i uken, om jeg har forstått ting rett. Jeg vet rett og slett ikke hva vi skal gjøre, men jeg regner med at jeg finner det ut når vi skal dit. Ellers var det rimelig komplisert å velge seg ut partner. For læreren sa at man skulle velge seg ut en person man hadde et godt forhold til, og det funket fint med Mika, Sari, Sayo og Mei fra gamle klassen, men.. Ja, jeg vet ikke helt hvordan hun kom med, men ei jente som ingen av oss kjente, stilte seg helt plutselig opp med oss, og "inkluderte" seg selv med oss... Det var merkelig, og ingen av oss var helt sikre på hva vi skulle gjøre, for ingen av oss kjenner henne, og ville (ikke slemt ment!) havne sammen med henne. Heldigvis reddet læreren vår (Nå Saito-sensei!) oss, og sa vi kunne være 3stk. på en gruppe. -phew!- Så, nå er jeg sammen med Mika, og hun merkelige vi ikke kjenner. Hm. Blir sikkert gøy!

Selvintroduksjonen var vanskelig, men også litt... Fint å få overstått! Først ba læreren oss om å dele oss inn i grupper etter hvilken måned man hadde bursdag. Så stilte gruppe etter gruppe seg opp ved kateteret, mens resten av klassen satt på gulvet foran. Så introduserte man personen som sto ved siden av seg, og fortsatte sånn, foran resten av klassen. Og, jeg kan stolt si at den eneste feilen jeg gjorde under introduksjonen av "min" person, var å si etternavnet hennes galt... Haha. Men, det resulterte bare i at de kalte meg kawaii.

Jeg ble også kawaii'et mer senere den dagen. Jeg endte på en eller annen måte opp i en sirkel med andre jenter, som alle sammen begynte å kommentere ting som hvor blå øynene mine var, eller hvor fint det er at jeg har krøller. Sukk. De skulle bare visst hvor mye jobb det er med det! Da hadde de ikke hatt lyst på dem! I allefall, ble jeg rimelig flau, men de mener visst at rødming er søtt også. (Visste dere forresten at ordet "kawaii" står så mange steder i bloggen min, at min norske søster vurderte å lage en drikkelek, som bestod av at hver gang man leste "kawaii" i bloggen min, tok man en slurk/shot!)

Da skoledagen var omme, så dro jeg og vertssøsteren min til Fujisawa, for å spise lunsj. "lillesøster" hadde inngangsseremoni på skolen, så vi svidde av tid på lunsj (pizza! og muffins, som hadde is inni seg! Kjempegodt!) og purikura. Jepp, første gang vi tok purikura sammen, hyggelig! Hun viste meg også litt rundt, og så dro vi hjem, hvor vi bare.. Slappet av masssse. Det føltes digg... Etterpå dro vi ut og kjøpte kaker, for å feire lillesøsteren. Jeg liker kakebutikkene i Japan, de er så søte, og man kjøper alltid et kakestykke, i stedet for å bake en hel kake selv. Dessuten er det billigere enn å bake en selv. Og på denne måten så får alle spist det de helst vil!

Jeg sov også en times tid i stua deres, noe som moren ble utrolig glad for, fordi jeg virket så hjemmevant. Men, det er egentlig litt skremmende! Jeg har ikke vært her en uke en gang, og jeg føler meg så utrolig hjemme. Og, jeg har et utrolig godt forhold til søsterene så langt. Jeg tror ikke jeg gjorde noe galt i å skifte familie. Så detså! Jeg tror jeg skal ta litt bilder i morgen...

Og, sånn i dag, så brukte vi tid på småshopping, og litt diverse. Jeg har funnet ut at jeg bor i lette omgivelser, og veldig sentralt! Det er praktisk! Sånn, 5 min unna stasjonen, og i ene retningen er det en utrolig stor stasjon, med alt mulig i nærheten. I andre retningen, så er det en liten stasjon, men med et svært kjøpesenter like vedsiden av. Fint!? Pluss at det ikke koster mer enn 12 kroner å ta toget en vei. Jeg trives!

Forresten, til frokost i dag, spiste vi pannekaker! Sånne med smør og sirup på! Nammenam. Moren sto opp tidlig for å lage dem til oss, hyggelig. Hun lager alltid skikkelig frokost til oss. Så langt, har jeg spist rundstykker, onigiri (risboller!), cornflakes, yoghurt, pannekaker og hun gir oss alltid varmt drikke. Og, jeg må ikke spise ting jeg ikke liker! Fordi jeg og barna her hater visst de samme tingene, haha.

Og... Jeg elsker badekaret... Bitttelite, men det er så søtt! Jeg lover bilder senere! Jeg må bli flinkere til å blogge... Unnskyld litt lite aktivitet, og dårlige innlegg i det siste... Fra og med nå av skal jeg bli flinkere!!!

1 kommentar: