mandag 18. januar 2010

Norsk krem!?

Okei, litt smått om i dag.. Jeg hadde det utrolig gøy!

Først ble jeg fulgt til skolen av Sanae, hun som snakker engelsk flytende! Vi snakket masse, og hun roste japansken min, og jeg ble sjarmert. Vi snakket litt om akihabara, og ellers alt mulig annet. Til sommeren/høsten skal hun faktisk til Korea som utvekslingsstudent, tøft?

Vel fremme på skolen sov jeg litt, fordi jeg var så sliten. Første time startet, og jeg må bare si det, jeg hater matte-læreren vår. Hvorfor? Vel, fordi han mobber meg. Ja! Han mobber meg! Hva grunnlaget mitt for å si det er? Vel, fordi han vet at jeg ikke forstår den japanske matten, og i tillegg til det... Vel, jeg har fått beskjed om at jeg kan studere japansk de timene jeg ikke forstår noe av. Så, jeg studerte japansk, noe han tydelig så og forsto, spesielt siden jeg var konsentrert om det, og ikke så på tavla. Men dusten sa likevel navnet mitt, og ba meg om å svare på et mattestykke på tavla. (en ligning som jeg tror selv Lena *unnskyld!!!!*, et mattegeni av en venninne ville hatt problemer med) Han sa "kotaenasai" som da betyr "svar". Men endelsen av ordet er en form for ordre, som jeg ble veldig provosert av. I tillegg står han der og smiler sleskt. Dette har skjedd før, og i begynnelsen trodde jeg at det var fordi han ikke visste hvor mye jeg kunne og sånt. Men det ga seg ikke, og jeg innså at han egentlig bare var jævelig den gangen han spurte meg om et svar, og jeg sa "beklager, jeg vet ikke." Og han sa "hahahahah, for en gangs skyld, helt rett! Her vet man ikke svaret!". Åh, jeg ble så arg... Altså, jeg er utvekslingsstudent fra norge, har vært her snart tre måneder, og mannen forventer at jeg skal kunne svare på et mattestykke fra en annen verden (Ja, japan har stri matte!), som involverer kanji'er jeg faktisk har lov til å ikke kunne ennå! Åh, han er teit. Så, jeg velger å se overlegent på ham, og svare "jeg vet ikke", uten å ofre ham hverken en unnskyldning eller en tanke til. Mannen er teit.

Men ellers, resten av lærerene er kjempesnille, og jeg digger naturfag læreren. Han ser ut som noe midt i mellom en hyggelig nisse og proffessor! I tillegg til at jeg liker naturfag og forstår hva han snakker om, snakker han alltid til meg på en hyggelig måte, og lurer på hvordan det er i Norge! Så, man lar ikke en teit mattelærer (hah, mattelærer! De er dømt til å hates uansett! Unnskyld til alle mattelærere som eventuelt leser bloggen min!) ødelegge dagen sin.

Dessuten hadde man med seg matboks i dag, og alle snakket masse med meg, og var glade over at japansken min hadde forbedret seg. Jeg fortalte også om turen til akihabara!

Vi hadde også art classes i dag, og der lagde vi kort! Sånne man klipper til, sånn at man får 3D effekt. Morro! Og vi snakket masse, og hadde det gøy. Ene venninnen min, Reina (jeg har nevnt henne før, hun er veldig mannelig...), lagde et sånt kort med en bæsj på. Og skrev bursdagshilsninger på det, og etterpå ga hun det til en venninne av seg som hadde bursdag... Haha, så utrolig komisk men merkelig! Japanske jenter liker visst bæsj, men bare om det er en liten søt en.. Hahah.

Jeg hadde også klubb aktiviteter i dag! På veien ned til klasserommet klubben holdes, gikk jeg også forbi et par randomme gutter. De sa navnet mitt og hadet til meg, så jeg snudde meg, og smilte og vinket, og det resulterte faktisk i at guttene sa kawaii! HAha, det er morro! De er ikke de som sier kawaii først! Men, jeg blir sjarmert n_n

Klubben var også gøy i dag. Jeg har kastet meg på å tegne anime/manga stil, og bli bedre på det. Utrolig gøy! Koser meg masse med det i alle fall. Og på vei hjem snakket jeg masse med to av jentene fra klubben. De kalte meg kawaii, og nektet å tro på at jeg var 18år, og resulterte i at hun ene sa hun var så utrolig glad over å ha en så søt sempai (sempai betyr at jeg er eldre enn henne!). De spurte også om norsk kjæreste, selvfølgelig, og det var veldig koselig. Jeg blir glad...

Jeg km hjem igjen til syv, vasket badekaret og spiste middag, så dro jeg og Mama for å shoppe inn litt smånødvendige ting. Jeg har fått ganske masse småsår på hendene nå, dere vet, man får en løs skinnbit inntil neglen, også river man i dem, eller noe sånt, og det svir og gjør vondt samme hva du gjør? Ja, nå har jeg fire stykker, pluss tre mindre sår... Jeg hater det. Antagelig fordi det er så kaldt, eller, jeg bruker ikke votter... Dessuten, stolen min er skummel. Vel, i alle fall! Jeg skulle kjøpe håndkrem, og vet dere hva!? På drugstoreren like i nærheten fant jeg en kolleksjon med norske produkter! Krem for hender, føtter og kropp som var ganske fet, beregnet for kalde tider med tørr hud. Tilogmed norskt flagg! Så jeg kjøpte den likesågodt, og siden den var så bra, har Mama kjøpt en og!

Jeg har ikke fortalt om Dangoyaki greia jeg var med på, men jeg tenker jeg slenger ut et innlegg i morgen. Ellers må jeg fortelle om at jeg var nishijokusan!

5 kommentarer:

 1. Så utrolig mye morro du har fått oppleve de siste dagene Marion! Vil gjærne være med deg tilbake til Akihabara jeg :D Virka så utrolig tøft. Og de purikura bildene er så tøffe, Vil være med på sånn jeg å :P Heldig du er :)

  Gleder meg til Juli, til å få se alt det nye du har fått og se kimonoen din live :D

  Klem Chanip

  SvarSlett
 2. Vel, du får visst sett alle sider av alle folk, både snille og slemme =\

  Japanske jenter... er rare... liten søt bæsj... værste jeg har hørt...

  SvarSlett
 3. Chanip: Da er det bare å spare opp penger så du kan bli med en tur til Akihabara!

  Snod: Huff, ja, jeg gjør det! På både godt og vondt!

  Og, jeg kan ikke være mer enig! De er kjemperare! Men jeg liker japanske gutter, tror jeg. : o

  SvarSlett
 4. grrr!!!!

  for en jævelig matte lærer!
  jeg ville blitt rasende å skjelt han ut!!!

  wehehehehe.... på norsk så klart. XD

  SvarSlett