søndag 24. januar 2010

Kan jeg få en søndag til?

Åh, elskede søndager.... Alle dere der ute som har fri både lørdager og søndager... Dere vet ikke hvor heldige dere er!

Ja, i morgen starter ennå en ny uke, og jeg.. Nei, jeg vil ha mer fri! Jeg vil sove mer. Dessuten byr denne uken på noe ganske så fælt noe... Ja, vi har idrettsdag..! Marerittet. Jeg har aldri vært særlig atletisk av meg, og det eneste jeg har utmerket meg i så langt, er vel svømming, bare synd skolepensum ikke involverer svømming, og bare synd min japanske skole ikke tilbyr svømmemuligheter! Derfor har jeg meldt meg på det jeg føler jeg mestrer best av hva skolen hadde å velge mellom på idrettsdagen. Valgene sto mellom Dodgeball, volleyball, basket og badminton. Dodgeball har jeg aldri spilt, og det høres altfor farlig ut til at jeg vil prøve meg på det! Volleyball... Vel, jeg er ganske katastrofal i volleyball, og det ender som regel opp med at jeg er den som står i veien for alle de andre som kan slå ballen. Hvis jeg tar den, får jeg vondt, ellers får noen andre vondt! Basketball... Når vi spiller "førstemann til 20 råk i kurven", har alle som regel 15 råk, da jeg er stolt over mitt første.... Så da står vi igjen med badminton, som jeg mer eller mindre mestrer, og faktisk syns er underholdende! Bare synd at det er en av idrettene skolen min er sterkest i, og at jeg som bare har så vidt det er med norsk erfaring, kommer til å bli utkonkurrert de første 30 sekundene... Jada, gym på høyt nivå i Japan! Det blir underholdende å se hvordan det går!

I dag har forøvrig dagen gått med til å underholde en venninne av Mama, og datteren hennes. Datteren nekter å gå på skolen, og moren er helt utslitt, og deprimert. Men, de blir glade av å komme til oss, så jeg tror vi gjorde en god gjerning! Dessuten lagde Mama mengder med sandwicher (jeg har ikke peiling på hvordan det ordet skrives...! Jeg vurderte witch, men da blir det jo sandhekser, ikke logisk i det heletatt.), som jeg fikk gomle så mange jeg ville av. Bare dumt at jeg ikke klarer å spise så masse, for de smakte så godt, haha.

Jeg hukte forresten tak i noen bilder av jordbær plukkingen vår!


Yoshie sett bakfra, og meg som lurer fryktelig på hvilket jordbær jeg skal plukke...


Og til slutt Papa som gumler for harde livet!

4 kommentarer:

 1. Hihi morro :)

  Synd du ikke har en hel helg med fri Marion, Da kunne det kanskje være at du orka å sitte oppe med msn på natta også :P

  Hint til dere som leser: er en "fan-side" for bloggen på facebook nå ;)

  Chanip

  SvarSlett
 2. Hey! Vi hadde da bæddmingtonn bane i hagen for noen år siden.

  Men det er kanskje en annen idrett det??

  SvarSlett
 3. Chanip: Haha, helt enig. Jeg vil ha mer fri! Jeg er sliten : <

  Flyum: Haha, jeg vet! Men.. Vi skal ha det sånn seriøst på bane og hele pakka, og med 400 elever som mest sannsynlig kommer til å stirre på deg... Vel, lykke til meg!

  Pappa: Haha, det er sant! Men jeg tror de gjør det litt mer proft enn det vi gjorde, så det blir spennende!

  SvarSlett