lørdag 13. februar 2010

Smått og godt... Haha.

Og, smått og godt fra i dag!

Jeg og Sanae spiste nemlig lunsj... Hvor? På Mac'rn! Yay. Men, det ble ikke helt den norske følelsen over det, fordi jeg spiste "Shaka Shaka Chiken"! Det er da noe helt typisk for Japan. Du får en stooor chicken nugget i en pose, og så får du med valgfritt krydder, altså enten sitron, sort pepper eller ost, som du heller i posen, lukker den, og rister det. Så spiser du den. Den smakte kjempegodt! Så, meget vellykket. Jeg og Sanae skravlet i vei, både på japansk og engelsk. Litt senere fikk vi noen randome folk fra en annen skole ved siden av oss, og de ble ganske imponerte over oss, og kom med masse "kawaii!!!!" til meg, og "kakkoi!" til Sanae, fordi hun er japansk og snakker engelsk. Haha. Og selvfølgelig tok vi purikura!

Og forresten...! På vei til skolen i dag, snødde det! MASSE! Sånne ordentlige kjærringer, som Mamma i Norge pleier å si. Og, jeg ble forbløffet over å se hvor mange som brukte paraply. Alle gjorde det! Jeg brukte jo ikke paraply, jeg gjør vanligvis ikke det, og tuslet min vante vei mot skolen, og ble litt lattermild da jeg så de stakkars appelsinene som ble utsatt for snøen. Ja, vi har appelsintrær på vei til skolen. Jeg ville ta bilde, men det er skummelt å vifte med mobilen, for om det er en lærer der, ja da tar han telefonen din! I etterkant ble jeg snakket til av kjempemange som lurte på hvor paraplyen min var, samtidig som de var helt facinert, og sa jeg lignet en snøprinsesse, fordi jeg bare tuslet der med snø i håret. Haha. Snøprinsesse... Finere enn å bli kalt snømann i det minste! Tehe. Vel, hvordan er det nå med dere der hjemme, pleier dere å bruke paraply når det snør???


Jeg elsker det siste, haha.

6 kommentarer:

 1. Tja, paraply er ihvertfall jeg lært opp til at skal kun brukes vis det skikkelig skikkelig regner hihi :)

  SvarSlett
 2. Paraply i snøvær? Kun hvis håret er dandert til fest isåfall. Syns det er søtt med snø i håret jeg^^

  Gjelder telefon-regelen for vanlige kameraer da?

  Klem Chanip

  SvarSlett
 3. Elsker bloggen din! Har lest hele=) Jeg bruker paraply i snøvær, fikk faktisk ideen fra Japan.
  Men det er noe jeg må spørre om!
  1.Reiste du med Explorious?
  2.Hvor mye japansk kunne du før du reiste og hvor lærte du det?
  Keep up the good work! Jeg er så glad for at noen endelig blogger om hvordan det er å gå på skole i japan og sånn! Arigatou gozaimasou!

  SvarSlett
 4. Synes det er utrolig fint at du fremdeles skriver :D Det er så mange som begynner å skrive når de er utvekslingselever, og så slutter de med det etter en liten stund.

  Selv bruker jeg ikke paraply i snøvær, liker å ha snø i håret.

  SvarSlett
 5. Eg hadde enkt til det ein dag. for paraplyen min er så fin at eg tenkte at kanskje eg kunne bruke han neste gang det snødde. Det snødde ikkje på lange tider etter det, så det blei ikkje noko av. Han er trofast i regnet, då:D

  SvarSlett
 6. Siw: Jeg er helt enig! Forfjamset ble jeg!

  Chanip: Haha, det mener jeg og, og selv for fest bruker jeg sjeldent paraply.

  Hm, trooor ikke det : o

  Anonyme: Aw, det er de fineste kommentarene jeg har fått på en stund! Selv liker jeg å ha snø i håret, jeg og. Men jeg elsker paraplyen min, så den brukes flittig på sommeren!

  Angående det med å slutte å skrive.. Vel, jeg må innrømme at jeg forstår dem som slutter ganske godt, for noen ganger er det så lett å glemme av det, og man er sliten og sånt. Men, jeg fant ut at dette er en über måte å fortelle alle om hva jeg gjør, og det er jo fremtidige utvekslingsstudenter som gjerne vil vite alt om et helt opphold i Japan n_n

  1. Jeg reste med Explorius ja!
  2. Jeg kunne enkle ting som å introdusere meg, randome ord, telle, hiragana og katakana, pluss noen kanji. Det lærte jeg via internett faktisk! Men, reiser man med explorius, må man få en lærer til å bekrefte at man kan det man må kunne før man reiser : | Har du flere spørsmål, kan du maile meg, om du vil! (rognejinta@gmail.com)

  Ise-fis: Det høres ut som meg, jeg elsker paraplyen min : 3

  SvarSlett