fredag 12. februar 2010

Oppdateringer.

YAYYYYYY!!!!

Lykkelige lille meg! Helt siden jeg dro fra Norge, har jeg savnet nonstop, som er favorittgoteriet mitt nest etter rosa smurf. Og, i dag, mens jeg ruslet rundt på 100-yen (omtrent 6 kroner for alt i hele butikken, med unntak av de få tingene med rød lapp!) butikken, fant jeg nonstop!!!!!! Bortsett fra at det heter chocolate marbles her da. Men, de smakte nesten likt! Åh, jeg ble så glad. Gjett om jeg skal kjøpe sånne oftere. I morgen tror jeg at jeg skal snike meg dit, bare for å kjøpe potetgull, melonsoda og japanske nonstop. Lørdag, nemlig! Hihihi!

Forøvrig skal jeg også spise lunsj sammen med Sanae, ei fra skolen min i morgen, og det er store muligheter for mac'rn. Japansk MacDonalds er jo litt forskjellig fra den norske (mest fordi de ikke har ketchup! At det går ann!) , men, det smaker ganske likt! Så jeg skal mimre litt, mens jeg gomler. Haha. Jeg drar på MacDonalds når jeg savner Norge, er ikke det fint?

Dessuten nærmer det seg valentinsdag, hadde jeg tenkt å lage valentinsdag spesial på bloggen min! For er det en ting Japan kan (eller har misforstått veldig) så er det valentinsdag! Gled dere.

Og, hihihiiiii, dere kan også glede dere til søndag, for da skal jeg og Ellen, søte morsomme Ellen, og jeg til AKIHABARA! Yush! Gjett hvem som gleder seg! n_n/

Japanske nonstop!

2 kommentarer:

  1. Så flott at du fant nonstop:D
    det er morsdag òg på søndag? og fastelavn:D yay for det. Dei har begynt å selge sånne gode påskeegg i norge. litt tidli?

    SvarSlett