torsdag 11. februar 2010

Sasuga nihon!

I dag har jeg vært på shopping! Ja, jeg og Mama har vært på fancy elektronikk-butikk!

Det startet med at vi brukte skype (altså et internettprogram som lar deg ringe gratis) for å snakke med vertssøsteren min, som er i Amerika. Men, vi har gammel data, så bare høytalere funket, ingen mikrofon dingser til å snakke i. Dessuten var web kameraet vårt rimelig dårlig. Og siden jeg i samme slengen fant ut at jeg ville ha høretelefoner med mic så jeg kan skype med min norske familie (Altså, det koster bare 60 kroner for ti minutter, men.. Ja, om du vil snakke litt, blir det fort dyrt!), fant vi ut at vi skulle shoppe. Og selvfølgelig er de japanske elektronikk butikkene helt annerledes enn norske elkjøp. Jeg ble virkelig overrasket! For det første, var det rimelig støyende. Mye på grunn av alle faxene og telefonene som spilte ut sine muntre toner, og ellers, en god del mennesker. Vi gikk rimelig strake veien til hylla med web kameraer og diverse tilbehør til datamaskiner, hvor vi fant et flott lite kamera, med headset til bare 250 kroner. Jeg fikk også kjøpt mitt, til 55 kroner. Ja, et fint, helt funkbart headset med mic, likt de du får til 150-200-300 kroner i Norge. Jeg bestemte meg også for å kjøpe meg høytalerere til dataen min, for de hadde et rimelig godt utvalg til en ganske billig penge. Legg merke til ganske. Jeg kjøpte et par små kvadrater, som viser seg å ha fin lyd, til kun 130 kroner!!!

Etterpå bare virret vi litt rundt i butikken, og jeg fant også sånne... Elektroniske? tegnebrett, sånt som jeg har hatt kjempelyst på ganske lenge, til kun 2000 kroner! Sånne koster jo... Masse penger!!!!! Bare ikke i Japan (Jeg vil ha sånn....).


Jeg oppdaget også at de hadde to hele hyller dedikert til datamuser! Og de har virkelig alt mulig... Om du vil ha en firkantet rosa en, eller en eggeformet limegrønn en, eller kanskje en blå rund en? Vel, de har det i Japan. Jeg så også en minnepinne med en hundefigur på, og når du satte den inn i dataen, vel den begynte å jukke på dataen din. Ikke det mest sjarmerende, men facinerende.

Se de søte høytalerene mine!!!

4 kommentarer:

 1. Hehe jeg vil ha sånn hund hihi :D

  SvarSlett
 2. Happy national foundation day!:D ifølge banden på p3 som eg høyrer på nett no er det den dagen i dag. stakkars dama i servicebransjen som dei ringte til. dei ville at ho skulle legge på fyst.

  Sjuke minnepinnen, men eg kjenner dei som den passar godt for, kanskje. Har du backup på dataen din? ellers er det vell plassen for å kjøpe ein billeg ekstern hardisk.

  SvarSlett
 3. Marion... du har virkelig ikke vært på nettet... du får tegnebrett så billig på elkjøp og =\

  du overvurder ting fordi du ikke har nok kunnskap om det =\

  SvarSlett