torsdag 4. mars 2010

Curry og Karaoke

Åh, ikke tid til å blogge om noe spesielt i dag heller, unnskyld!

Man er litt travel, skjønner dere. I dag begynte testene på skolen, og jeg skal ha en test i japansk i neste uke, og derfor legger jeg meg i selen, og studerer masse jeg også (som om jeg ikke gjorde det fra før av...). Selv om jeg derfor kom hjem tidlig,og burde ha hatt tid til å skrive, så valgte jeg å studere, og etter det, vel, familien bestemte seg for å dra til en av disse indiske resturantene som jeg elsker så høyt. Dessuten har de en veldig merkelig, men søt indisk mann der, som alltid går rundt i turbanen sin.

Etter å ha slukt en stor porson med kjempesterk curry (jeg så ut som jeg hadde skikkelig knall leppestift etterpå, fordi det var sterkt!), og et nanbrød dobbelt så stort som hodet mitt, bestemte vi oss for å dra til en karaokebar! En noe stappmett Marion kom seg krokbøyd inn i baren, og vi fikk tildelt et lydtett rom. Der fikk vi også denne sange-bestillings-maskinen, og to mikrofoner, pluss to svære kataloger med sanger å velge mellom. Det var et utrolig godt utvalg, og jeg fikk faktisk sunget flere favoritter! Jeg prøvde meg på en japansk sang også, og det gikk veldig bra den første halvdelen, men så kom den siste delen jeg ikke kunne, og da gikk det.. Vel, galt! Men, jeg gjorde jo en god innsats, jeg sang en halv sang på japansk, uten annet enn japanske tegn å holde meg til, hoho!

Så etter to timer på karaokebar, har jeg nå kommet hjem, og lengter etter å slenge meg i badekaret, og bare kunne sove litt etter det. Så er det opp igjen i morgen, studere to timer på skolen, komme hjem og studere ennå litt mer, og kanskje bruke tid på et fancy innlegg. Så er det helg! Men jeg må likevel på skolen på lørdag... Jaja, jeg får stå på!

Nattinatt alle sammen!

OGså et bilde av min elskede milk tea. De japanske jentene er forskrekket over at jeg klarer å drikke opp denne halvliters kartongen på fem min. Vel, hva kan jeg si, det smaker godt!

2 kommentarer:

  1. så kult!!!

    så god ut dden juicen.
    men kan man ikke kjøpe det samme i norge Xp

    SvarSlett
  2. Det er ikke juice, det er te med melk i -_-"

    SvarSlett