mandag 17. mai 2010

Jeg drar i MORGEN!

Så ikke forvent blogginnlegg på omtrent en ukes tid, ok? Men! Jeg lover å være tilbake med oppdateringer om en ukes tid, så sjekk igjen da, ok!? Om du gidder å lese da, haha.

Idag har jeg hatt en utrolig stressende dag.. HAff!!!! Og, jeg er lettere oppgitt over reiseselskaper og dårlig kommunikasjon. Skal jeg fortelle? Vel, jeg nevnte det med problemer med visum? Så joda, jeg dro inn til det kontoret i dag, sammen med vertsmoren min, til tross for at reisekontakten helst ville jeg skulle dra alene. Tok oss omtrent en time å komme dit, og så fikk vi skrevet og levert fra oss papirene mine ganske snart.. Eller trodde vi skulle få gjort det. Damen bak disken begynte plutselig å snakke veldig masse vanskelig japansk, og etter mye skravling frem og tilbake, så ble det klart at det var noe galt! Som gjorde at jeg ikke fikk dratt til Australia, med mindre jeg fikk ordna noen ekstra greier. Så, resultatet ble at vi ringte reisekontaktene mine i Japan, og de fikk snakke med folka bak disken hos utledningskontoret. Men, ingen forandring, bare masse tull frem og tilbake. Så vertsmoren min ringte frem og tilbake og snakket med lærere og reisekontakter, og tilslutt dro vi hjem, og ventet rundt en halvtime før vi fikk noen form for svar på hva vi skulle gjøre.

Problemet viste seg å være at på passet mitt, så sto jeg skrevet opp som "pre-college student". Det var visst noe galt med det og i forhold til å kunne bli med til Australia! Og det til tross for at jeg har dobbeltsjekket med reisekontakter og alt, (er det noe rart jeg blir irritert? Det er jo jobben dems å kunne fikse sånt for meg, eller i det minste vite om det! Spesielt når Australiaturen har vært visst om siden før jeg reiste.. Waaah...)men så var noe galt. Rundt klokka elleve, sånn rundt lunsjtider, fikk vi omsider en telefon fra reiseselskapet mitt, som sa de hadde snakket og organisert masse, sånn at jeg kunne dra inn dit og få fikset re-entry visumet mitt. Denne gangen gikk det heldigvis bra (jeg aner ikke hva de fikset...) og vi fikk snakke med en såkalt viktig person, som unnskylte seg masse for oss. Reisekontakten min unnskyldte seg også, samtidig som hun prøvde å legge skylden på noen andre, men.. Æsj da, er ikke det litt typisk da...? Dessuten fryder jeg meg litt over at vertsmoren min insisterte på å bli med, til tross for at hun ble bedt om å ikke bli med. Hun er så snill og bekymrer seg for meg atte.

Menmen, uansett! Alt ser ut til å være i orden, og jeg kan reise til Australia i morgen sammen med skolen, og slippe å bekymre meg for noenting, ser det ut til! Ah, herlig... Jeg gleder meg! Til det meste.. Bortsett fra faktum at jeg ikke får lov til å ha med meg verken musikk eller gameboy.. Waah, jeg kommer til å dø på meg... Men, jeg skal ha med meg puta mi! Så, jeg kan sove! Er ikke det fint? Haha. MEn, vi får bare lov til å ha med en ting som håndbagasje, derfor blir jeg nødt til å stappe puta mi (en vanlig sengepute, type fluffy) ned i håndveska mi.. Oi.. Men! Det skal gå! Den være med.

Sådetså! Litt stress, men også hyggelig. Resten av tiden ble brukt på pakking, og jeg som er relativt rask og bekymringsfri.. Vel, la oss bare si at mens vertssøsteren min har styrt rundt i over tre timer frem og tilbake med pakking, har jeg sett på anime, sløvet på dataen og kost meg.

Australia skal nok bli gøy! Først og fremst skal vi vel bare være litt på sightseeing (Jeg aner ikke hvordan du skriver det, og jeg gidder ikke google det!), og vi skal også ut i opplevelsesgrupper. Jeg skal på noe som heter "Wild life park" og, jeg gleder meg til å finne ut hva det er fornoe... Kanskje jeg får se koalaer!? Eller kengeruer? Det hadde vært awesome! Og, jeg skal få litt australsk aksent på engelsken min, har jeg bestemt, haha.


Se, jeg pakker!

Og, dagens lunsj... Udon! Sånn.. Litt tykk spaghetti nuddelaktig ting, som du dypper i en saus som ligner litt på soyasaus, men er litt annerledes... Det smakte godt!

4 kommentarer:

 1. Du får sikkert en super tur, må ta masse bilder! :D

  SvarSlett
 2. God tur Marion!

  Du er der alt, men samma det :P Nå kan jeg innrømme at jeg har vært treig å. Fy meg!

  Men har fått lest og gleder meg til bilder :D

  Klem fra Chanip

  SvarSlett
 3. Åååååh, jeg misunner deg!!! Jeg regner med at du nå koser deg verre down under, og får se masse søte dyr, og flott natur. Håper du tar masse bilder, så vi kan få se hvordan du hadde det :)
  Litt sent å si god tur nå vel....,men det regner jeg med at du får :)

  SvarSlett