torsdag 10. juni 2010

Veien til skolen...

Waah, virkelig ikke i skrive-humør nå om dagen! Det sliter hardt for å kunne få seg til å åpne opp en fane med "blogspot.com" og begynne å taste inn et nytt innlegg.. Så takk for dere som, til tross for min latskap, faktisk sjekker gjevnlig, og leser det jeg legger ut.

Men så skal en ting være sagt, jeg er blitt vant til Japan, og er ikke lengre helt sikker på hva som er interessant og ikke for dere der hjemme, og siden jeg drar hjem igjen om 26 dager, ville jeg satt pris på om dere la igjen kommentarer og sånt eller mailet meg hvor dere fortalte hva dere ønsket å høre om! Da blir det enklere for meg å blogge, og mer interessant for dere! Sådet så!

Og så til dagens innlegg.. Ja, veien til skolen! Jeg har blitt veldig glad i det nye kameraet mitt, og fant ut av at siden det var så strålende flott vær, kunne jeg likesågodt dokumentere skoleveien min! Eller.. I allefall det stykke jeg går da.. Kanskje jeg får nok mot til å ta bilde av det folksomme toget på morgenen... Eller ikke!
Sånn ved jernbanen, som går langsetter hele veien til skolen. Om jeg blir forsinket eller noe, tar jeg toget til skolen, men vanligvis går jeg. Selv om det koster meg kun rundt 14 kroner å ta toget...


Mer togbane! Det er vanligvis fullt av studenter på toget! Både fra min skole, og andre skoler.. Og vanlige folk.. Lærerene pleier også å kjøre toget.


Benet mitt igjen (jeg liker å ta bilder av bena mine...) Denne gangen i sommeruniformens skjørt! Det må jeg lage et innlegg om!


Litt mer vei, og en random student fra skolen min, som tilfeldigvis ble med på bildet!


Og de pene blomstene.


Uheldig student, og hus.


Toget! Er det ikke litt stilig? Akkurat dette er veldig gammeldags!


Hus og murvegg.


Mer vei.


En sidegate! Wao... Noen ganger pleier en gammel dame å feie asfalten utenfor to av husene der.


Her blir veien stooor og normal igjen! Og i dette området pleier det alltid å stå parkert utrolig mange taxi'er, hvorav omtrent alle sjåførene sover middagsblund!


Når jeg ser på bildene mine, og tenker over det, så blir ikke himmelen i Japan så blå som det den er i Norge... Ja! Det er sant! Den japanske luften er så dårlig, at jeg har fått utrolig lite pen hud mens jeg har vært her nede! Typisk problem for alle utledninger (fra steder med renere luft, vel og merke) som kommer til Japan...


Fem meter fra skoleporten! Og ja, vi har faktisk ordentlige porter, i metall med låser og hele greia!


Baksiden av skolen!


Og sist, men ikke minst, skoleplassen! Fin?

7 kommentarer:

 1. Veit du kvifor gamle damer fargar håret sitt i sterke fargar?

  SvarSlett
 2. Hadde vært gøy om du kunne vist litt hvordan det ser ut i huset og litt mer rundt omkring der du bor og i byen :3

  SvarSlett
 3. Mer bilder mer bilder! :P men kanskje du kan skrive om hvordan skolen er og hvilken fag dere har O_o

  SvarSlett
 4. Enig med de andre kommentarene! Du er kjempeflink å blogge. Håper du kan blogge etter du har vært i Japan også:) Fint om du kunne lage flere innlegg om det japanske språket blant annet om r-lyden(som uttales mellom en r og en l lyd på en måte) hvis du skjønner hva jeg mener(har problemer med det). Og btw, siden navnet mitt er Silje, hva blir det på japansk?(fint å vite når jeg skal dit)

  SvarSlett
 5. Bare skriv om alt, mye gøy, fag ja kanskje :D

  SvarSlett
 6. Jeg har vært en del i Japan tidligere, men ikke kunnet noe om deres kultur og språk. Innlegget om spisepinner var fantastisk bra, og så er jeg veldig sugen på flere kanji. Uansett har du en innholdsrik blogg, og lykke til videre. Det hadde vært gøy og kunnet Viggo på japansk. mvh Viggo.

  SvarSlett
 7. Ise-fis: Ingen aning! Men kanskje fordi det er lettere å gjøre det når de er gamle og har hvitt hår. Slik slipper de å bleke det! Dessuten, sterke farger ser vel sprekere ut enn hvitt og grått!?

  Viggo: Mange takk! Hyggelig å høre! Om du er gira på det, kan jeg alltids slenge ut navnet ditt i katakana på et eget innlegg!?

  SvarSlett