tirsdag 29. juni 2010

VARMT!

Jadda, slenger inn et innlegg til! Selv om jeg ikke har veldig lyst... Hvorfor? Fordi jeg hater volleyball!

Ja. Gym. Min siste gym-time, og selvfølgelig hadde vi volleyball. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har aldri vært i stand til å spille volleyball uten å få utrolig vondt i armene etterpå, og i dag har jeg også et ekstremtilfelle av skjelving i etterkant, noe som gjør det veldig irriterende å skrive, fordi det går tregt, haha. Ja, negativ innstilling! Jeg liker ikke gym! Menmen, det var jo relativt gøy da. Eller, det kunne ha vært det, hadde det ikke vært så varmt. Dere har sikkert fått med dere at jeg har klaget over varmen? Vel, nå kan jeg fortelle dere at jeg har ALDRI noen sinne svettet så mye som det jeg har gjort i løpet av i dag. Jeg har aldri opplevd at gymtøyet mitt er bløtt, selv når jeg ikke egentlig har gjort mye vettugt i løpet av en gymtime. Jeg fikk faktisk lyst til å gråte over det hele, fordi det var så varmt og håpløst! Er det noe man ikke vil, så er det å ha gym i en glohet gymsal (rundt 36 grader i dag...), i utrolig luftfuktighet. Det var FÆÆÆÆLT! Menmen, alle hadde det på samme måten (bortsett fra at det oppleves verre for meg, fordi det er første gangen jeg har opplevd det sånn.) og alle var like svette og stinkende på slutten. Så jeg føler meg ikke egentlig så dårlig over det. Haha. En av guttene fortalte faktisk at han hadde gått så langt som å bytte undertøy også, så vel, ikke bare meg!

Ja, Japan er varmt. Så derfor, alle som drar til Japan og havner i skole; For guds skyld! Husk å ha med dere nok deodoranter hjemmefra! Det er nok det du kommer til å få mest bruk for her! De japanske er altfor dårlige, så her må man ha sterkere skyts.

Så, vet dere hva, i dag er det 7 dager til jeg skal hjem. En uke! Er ikke det rart? Det føles ikke ut som om det er lenge siden jeg kom! Og jeg er jo helt 100% opptatt i de følgende dagene! Menmen, da går jo tiden ennå fortere!

2 kommentarer:

  1. Lillian Furulund30. juni 2010 kl. 07:05

    Skal bli så godt å få deg hjem marion!!!

    SvarSlett
  2. Høres grusomt ut, 36 grader er farlig varmt når det kommer til gym (spesielt når man hater gym i utgangspunktet)!

    SvarSlett