onsdag 13. juli 2011

Japansk?

Til alle dere som lurte på hvor jeg startet med å lære meg japansk før jeg dro;
Jeg brukte internett! Jepp! Interwebzen er kjempefin.

Jeg brukte sider som
-stepupnihongo.com, som du må betale litt på, men det er en superfin side som er lett å bruke men gir deg MASSE, både i form av tester, og mer til! Du får tilogmed hjelp til å finne ut hvilket nivå du ligger på.

-Japanesepod101.com er en annen en. Den er pratisk, fordi du lærer mye om forskjellige emner, men ikke så fin når du vil lære å skrive. Dessuten er siden relativt rotete. Men det er mange gratis videoer og lydopptak du kan lære mye av, og du kan betale en liten sum for å få tilgang til alt det andre.

Ellers er youtube også greit! :D

4 kommentarer:

 1. Hvilket selskap reiste du med?
  Kunne du mye japansk før du dro, nok til at du kunne ha en japansk samtale?
  Elsker forresten bloggen din! :D

  SvarSlett
 2. Kan du legge ut et bilde av de japanske guttene i klassen din?
  og kan du kansje ha et innlegg om bare japanske gutter, sånn som om det er mulighet for at de ville blitt sammen med en utveklingsstudent osv.
  og hva slags typer gutter det er, sånn som sjenerte, litt sånn `bad boys` osv. ?

  SvarSlett
 3. Vil du anbefale organisasjonen du reiste med? Både den i norge og den i japan

  SvarSlett
 4. Jeg kunne veldig lite da jeg dro, nesten bare hiragana og katakana, selvintroduksjon og noen få ord, KJEMPELITE! Så nei. Kunne ikke føre noen samtale. Reiste med Explorius, som jeg IKKE vil anbefale til Japan. For de har ikke egne kontor i Japan, så i Japan ble jeg plassert i et annet reiseselskap. Og der snakket de VELDIG lite engelsk. Så tror jeg hadde gått for noe annet. Men hey, jeg kom meg til Japan, og det var det viktigste for meg. Og reisekontakten min i Japan var kjempegrei selv om de i Norge dreit i meg. :]

  SvarSlett