onsdag 31. august 2011

Japan once again!

Ja! I februar-ish, kjøpte jeg en flybilett til Japan til omtrent 8.000 kroner. Tur/retur.
Og nå har jeg straks bruk for den! For på fredag morgen kl. 07:55 letter flyet mitt med kurs for London, hvor jeg har en mellomlanding på 4 timer, så er det opp igjen, og denne gangen med kurs for Tokyo!!! Kyah. De siste dagene har gått med til å lage scrapbook med meg, min familie, og masse norske ting, som ski og snø osv...

Koffert har jeg også funnet frem! En annen enn den jeg brukte sist, ettersom den er helt ødelagt (ikke fordi jeg reiste med 26 kilo hjemover sist og fordi rammene bøyde seg da den ble løftet o.l.). Den blir ikke full på veien til, men forhåpentligvis ganske full hjemmover! Har med meg pakker til venner der nede, noen klesskift og masse undertøy, og så skaffer jeg resten der nede!

Denne gangen skal jeg ikke bo hos noen vertsfamiliene mine, ettersom jeg kom litt skjevt ut med dem. Bortsett fra familie nr. 2, kjempesøte mennesker! Jeg skal bo hos Mika, min beste venninne der nede, og familien hennes ønsker meg velkommen. Så ikke se bort i fra at det blir litt aktivitet på denne bloggen de neste to ukene!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar