torsdag 1. september 2011

Wakuwaku suru.

Som er det japanske ordet for spenning, sommerfulger i magen, alt det der. Akkurat den følelsen jeg sitter med nå. Greit, ikke mye som skjer i dag, skal bare inn til Oslo liksom. Men det er jo begynnelsen på turen, og det er bedre enn å sitte her og vente på at ting skal skje! (og på at ds'en min skal bli ferdigladet...)

Og forresten! I Oslo kommer jeg til å svinge innom Outland, og skaffe meg bilett til Coscon! Flere som skal dit? :D Bestemte meg så fort jeg fant ut at jeg var hjemme fra Japan igjen til datoen, og da er det jo ikke noe i veien for å dra? Cosplayet mitt kommer jeg fortsatt til å være litt hemmelig med hensyn til!! Hvis jeg ikke passer til karakteren jeg vil cosplaye, så er det jo ikke noe vits. That's how serious I am! Neida. Uansett, så er det fint å ha biletten i hånda! Så kan det jo hende jeg finner en manga eller to til å underholde meg med på flyplassen/flyet/hvorsomhelst!

Haff. Nå burde jeg egentlig tørke håret mitt... Og dytte de siste tingene i kofferten. Pluss dobbeltsjekke at alt er med! Og dobbeltsjekke flyet på internett. Nemlig spådd en tyfoon over Japan dagen jeg lander, eheheheh. Så greit å være på den sikre siden...

I dag, Oslo. I morgen, JAPAN!

3 kommentarer: