torsdag 9. juni 2011

Cosplayyy~

Vel, siden det uansett nærmer seg desucon så kraftig, og Therese (http://melancholia.blogg.no/) allerede har spoila så mye fra cosplayet vårt (som egentlig var suprise suprise!), kan jeg likesågodt legge kortene på bordet.

Vi kommer til å stille opp som Vocaloid (et japansk sang-program med egne karakterer), hentet fra en av NicoNicos musikkvideoer, "Madness of Duke Venomania". Link til musikkvideoen - http://www.youtube.com/watch?v=nRgd0v0l3JM

I utgangspunktet skulle bare jeg og Therese cosplaye derfra, men så kom Christina, den søte, snille damen til Therese, og sa at hun også ville være med. Overlykkelige kastet jeg og Therese oss over oppgaven og fant karakter og hele pakka til Christina. Stakkar jente. Men hun må ha vært litt gira hun også, for straks etter hadde hun begynt å sy kjolen til karakteren sin. Spoile mer? Yush. Therese nekter skjørt, derfor ble det ganske naturlig for henne å cosplaye Gakupo, den høye, fine Mannen med lilla hår. Så var det meg da. Selv har jeg en forkjærlighet for både Miku og Luka, men siden Luka er ganke høy, fant jeg ut at jeg nøyer meg med Miku. Og Christina? Vel, siden hun er damen til Therese, fant vi ut at hun måtte cosplaye Gumi, ettersom Gumi og Gakupo har et mer intenst forhold til hverandre enn de andre i musikkvideoen. Hihii, gjennomført? Oh yess!
Gakupo midten, damen med rosa hår er Luka, brunhåret er Meiko, Gumi er den med gul-grønnish hår, mens Miku har turkist. Kan det bli bra?

Kommer jeg til å se deg på Desucon???

2 kommentarer:

  1. Du må ta bilder av deg med kostyme på ^^, meg vil se :-D

    SvarSlett
  2. Jaaa, jeg skal bare ta det på meg ved en anledning først, haha. Det er nesten stress.:o Også må jeg krølle parykken først!

    SvarSlett