søndag 12. august 2012

Ny blogg!

Hei folkens!

Og ja, dere leste riktig. Jeg har opprettet en ny blogg! Men, dette blir ikke amatørmessig og en slik "Jeg er lei denne bloggen og oppretter en ny en" blogg, dette er kun fordi jeg ønsker å ha et område hvor jeg kan blogge om nøyaktig det som opptar meg mest; Cosplay.

Jeg følte at jeg ødela litt for denne bloggen her ved å dra inn cosplay her, til tross for at denne bloggen er kjent og at mange allerede følger den. Men det flertallet her fulgte/følger, var jo faktisk meg i Japan. Ikke cosplayene.

Så, jeg opprettet en ny blogg, hvor jeg kommer til å blogge lidenskapelig om cosplay. Den skal også fungere som reklame for meg og mine cosplay på vei mot verdensberømmelse (Mohhahaha!), og derfor vil alt på bloggen foregå på engelsk. Nesten alt. Kan hende jeg må forklare norske ord og utrykk. Det er nok ikke bare mine cosplay som dukker opp, men sannsynligvis alle mine tanker og meninger innenfor temaet, og ikke minst hva og hvem som inspirerer meg, og min historie i forhold til cosplay. Også muligens fremtidige planer og hvordan jeg lager og setter sammen cosplay og div andre kostymer. Så det så! Høres det greit ut? Jeg blogger fra den samme brukeren på blogspot, bare meg ny adresse, tanzoir.blogspot.com. Denne bloggen skal få være i fred, og blir brukt på fremtidige reiser til Japan og... Alt annet jeg kanskje finner på.

2 kommentarer: