torsdag 8. mars 2012

*Ahem*

Allright folkens~
Grunnet latskap, så vil sikkert bloggen min være kjedelig utseendemessig i noen dager (mest sannsynlig frem mot helgen!). Men jeg kan vel kanskje friste med et blogginnlegg?

I dag ropes det ut over stort sett hele Norge at det er kvinnedagen, og blablabla. Altså, ikke at jeg er direkte i mot det, jeg setter jo pris på å ha en hel dag som kvinneligheten feires. Men samtidig syns jeg det hele har blitt litt klisjeaktig. Jaja. Hver sin person om det. Kvinnedagen i Japan feires ikke likt med Norge, jeg har jo faktisk blogget om kvinnedagen, eller jentedagen der nede, også kalt Hinamatsuri. Jeg vet ikke om vi har noen offisiel guttedag/mannedag i Norge, men i Japan, så er i hvertfall denne dagen 3. Mars. Som også er bursdagen til Pappa. Min Pappa. Han bikket faktisk 50 sist helg! De japanske familiene mine fant det visst litt humoristisk at Pappa hadde bursdag akkurat da.
Kobling
Uansett, gratulerer med dagen da, kvinnfolk!

Forøvrig, er det noen av mine lesere som vet hva Banzaicon er? Som skal på Banzaicon? Jeg kjøpte meg en billett rundt jul, og tenkte jeg skulle kaste meg på. Sånn, siden jeg elsker cosplay. Og siden jeg nettopp har ordnet meg noen nye... Så, jeg og Therese snakket i utgangspunktet litt om hvem vi ønsket å gå som. Therese har Gilbert fra Pandora Hearts, og evt. putte meg inn i kostymet til Alice eller Oz. Har dere ikke sett eller hørt om animeen?

Vel den dreier seg om Oz Bezarius, som er arvingen til et hertugdømme. På bursdagen hans, så skjer det noen dramatiske greier, i bunn og grunn så blir han kastet ned i Abyss, som kort beskrevet kan sammenlignes med helvete. Der møter han på Alice, som er... Hm, en demon kanskje? Jeg vet ikke hva vi skal kalle henne. Men hun er superfancy og har krefter o.s.v. Og disse følger vi hele tiden. Fra A til Å. Jeg skal ikke skrive så masse mer nå, tilfelle du selv ønsker å se/lese animeeen/mangaen. Jeg kan bare si at den er ganske bra, selv om slutten er lite tilfredstillende.

Her har du hovedkarakterene~


Uansett, vi er vel ikke sikre på nettopp den delen ennå. Så var det snakk på at Therese og ei venninne fra folkehøyskolen skulle cosplaye fra Vampire Knight, og dra med meg som Yuuki. Et problem: De går begge på folkehøyskolen. De er pusete og kosete og søte med hverandre. Jeg nekter å gå som Yuuki med en Zero og en Kaname som koser på HVERANDRE. Uhh.. Neitakk. Reserveløsning, please? Jeg antar forresten at jeg kanskje ikke trenger å fortelle særlig mye om Vampire Knight? De aller fleste som har noe med Japan/cosplay/anime å gjøre vet allerede hva den dreier seg om. Vampyrer, fine folk, drama, kjærlighet~

Sååå, jeg begynte å gå gjennom mine lister med serier og karakterer jeg ønsker å cosplaye, så vi får se. Kanskje jeg kommer frem til noe?

Og bare et lite eyecandy sånn på slutten, SE! Gackt cosplayer Gakupo! Jeg liker denne mannen.

Hvilke cosplayplaner har duu?

Ps, neste blogginnlegg skal handle om vertsfamilier. Jeg lover!

4 kommentarer:

 1. Hei :)
  Skal på Banzaicon, ja ^^
  Har blitt spurt om å ha dansekurs der.
  Lære bort japanske danser.
  De skulle se på noe av det jeg har danset og
  sjekke om det er bra nok, så krysser fingrene ^^
  Hva jeg skal lære bort om alt går i orden, finner jeg ut når vi har fått bekreftet om det blir noe av. :)
  Så det kan egentlig bli alt fra noe otaku-ish som strobo night til noe fra morning musume/AKB osv. :3
  Kanskje wotagei? XD
  Men kurset blir en time lørdag og en time søndag så får se hvordan det går :-)

  Yuchu-Pon

  SvarSlett
 2. YO! Jeg er en random person som du ikke kjenner, men i to år nå har jeg cosplayet Itaci fra Naruto på Desucon(Oslo) men det er ikke lenge igjen før en ny runde. Skal det alltid være så vanskelig å bestemme seg?xD Uansett, Gackt is hot^^
  Dessuten så har du en veldig nice blogg og det er spennende å lese dine historier fra Japan..

  Sayonara...

  SvarSlett
 3. Hva var det beste og hva var det verste med å være på utveksling?

  SvarSlett